Wie zijn wij?

John’s zonwering is al jaren hét adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor betrouwbaar en goed advies op maat. Wij leveren en monteren uitsluitend kwalitatieve en betaalbare binnen - en buitenzonwering en aanverwante producten.
Op deze site vindt u een groot gedeelte van ons assortiment. Hiermee geven wij u een indicatie van de mogelijkheden. Wenst u geheel vrijblijvend een passend advies op maat of bent u benieuwd naar onze vaste lage prijzen neem dan gerust contact met ons op.


Bedrijfsprofiel

John’s zonwering is gevestigd in Nieuwegein, onze dekking is landelijk. Door ons unieke concept van werken met een 'showroom bij u thuis' kunnen wij werken met lage kosten waar u als klant direct van profiteert. Het blijkt in de praktijk dat het opmeten en uitzoeken van producten het best tot zijn recht komt bij u thuis en niet in een showroom met een andere sfeer en uitstraling.
Wij kunnen bij u thuis aan de hand van uw wensen maar ook aan de hand van de situatie het juiste advies op maat geven.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een perfect leveranciersbestand opgebouwd waardoor we voor iedere behoefte een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een rolgordijn, een rolluik of een groot terrasscherm, bij John’s zonwering kunt u terecht. 

  Wat doen wij?Montage van zonweringen.
Op maat gemaakte producten aanleveren.
Scherpe prijzen hanteren.
Uitgebreide garantie verstrekken.
Spoedopdrachten aannemen.
24-uurs service verlenen.
Uitvoeren van onderhoud.